Ralex CNC Teknik & Svets AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Ralex CNC Teknik & Svets AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Ralex CNC Teknik & Svets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Ralex CNC Teknik & Svets AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556369-1434.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0382-10016 alternativt besöka eller skicka post till Ralex CNC Teknik & Svets AB på följande adress Hantverksg. 5 B, 571 34, Nässjö.

Ralex CNC Teknik & Svets AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ralex CNC Teknik & Svets AB så sitter följande personer i styrelsen: , Alexandersson, Anneli Helén som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att bedriva mekanisk verkstad, legoarbeten till mekanisk industri, uthyrning av produktionsutrustning, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.