Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556350-8588 är organisationsnummer för företaget Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag finns i.

Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-03-17 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0382-20718 eller genom brev på följande adress:
Hällaryd , 570 02, Stockaryd

Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet med reklamförsedda motorfordon, biltillbehörsförsäljning och utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Bilsport Konsult Aktiebolag och det är Blomqvist, Gert Ronny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Pierre Anders som är född 1967 och har titeln Suppleant, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,