Projektikum AB

Jönköpings län

Information

Projektikum AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Projektikum AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Projektikum AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Projektikum AB har haft sedan 2000-08-14. Projektikum AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Projektikum AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gunnes v. 17, 576 35, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0382-14212.

Sävsjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Projektikum AB Privat, ej börsnoterat.

Projektikum AB har idag 556329-5756 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Projektikum AB

Bolaget ska bedriva projektutveckling, idéstrukturering och strategisk planering, bidrags- och finansieringsansökningar, handläggning av ekonomi och skattefrågeställningar, utbildnings- ansökningar och därmed förenlig verksamhet.

I Projektikum AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lena Monica Elisabeth som är född 1961 och har titeln VD, Johansson, Lena Monica Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Per-Ove som är född 1958 och har titeln Suppleant, Palmberg, Lars Daniel som är född 1977 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .