Irene Nord Graphic Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Irene Nord Graphic Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Irene Nord Graphic Aktiebolag finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Irene Nord Graphic Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Irene Nord Graphic Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Irene Nord Graphic Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Irene Nord Graphic Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hultsjö Prästgård, 576 92, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0382-40152.

Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Irene Nord Graphic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Irene Nord Graphic Aktiebolag har idag 556325-7137 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lembke, Irene Margareta -Lembke, Rolf Botvid är den som för stunden ansvarar för Irene Nord Graphic Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i marknadsföring, ekonomi och administration, produktion av grafiska blad, handel med gra- fiska blad och anna konst samt därmed förenlig verksamhet.

I Irene Nord Graphic Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lembke, Rolf Botvid som är född 1937 och har titeln Extern firmatecknare, Lembke, Irene Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bromée, Ingrid Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .