PH Teknik & Data Aktiebolag

Jönköpings län

Information

PH Teknik & Data Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där PH Teknik & Data Aktiebolag finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. PH Teknik & Data Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket PH Teknik & Data Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. PH Teknik & Data Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PH Teknik & Data Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Biskopsbo Gård, 570 03, Vrigstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5862250.

Sävsjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är PH Teknik & Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

PH Teknik & Data Aktiebolag har idag 556325-6584 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PH Teknik & Data Aktiebolag

Bolaget skall driva tillverkning, försäljning och service inom industriell elektronik, konsulterande ingenjörsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Huvudsakligen avses verksamhet såsom automatisering och rationalisering med numeriska och logiska styrsystem, persondatorer.

I PH Teknik & Data Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjalmarsson, Håkan Gert Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Astrid Annette som är född 1957 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .