Lättbalken Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556292-5783 är organisationsnummer för bolaget Lättbalken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lättbalken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Lättbalken Aktiebolag finns i.

Lättbalken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-02-19 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lättbalken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Lättbalken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lättbalken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Lättbalken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0382-20711 eller genom brev på följande adress:
Bäckg. 8, 570 02, Stockaryd

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lättbalkar, emballage och byggkomponenter samt bedriva tillverkning och försäljning av möbler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lättbalken Aktiebolag och det är Olsson Jägerhag, Carl Andréas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Hans Patric som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Veine som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ing-Britt Anita som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,