Birgitta Gunnarssons Servicebutik Aktiebolag (Statoil)

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Birgitta Gunnarssons Servicebutik Aktiebolag (Statoil). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Birgitta Gunnarssons Servicebutik Aktiebolag (Statoil) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Birgitta Gunnarssons Servicebutik Aktiebolag (Statoil) är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556290-9613.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0382-30029 alternativt besöka eller skicka post till Birgitta Gunnarssons Servicebutik Aktiebolag (Statoil) på följande adress Jönköpingsv. 6, 570 03, Vrigstad.

Birgitta Gunnarssons Servicebutik Aktiebolag (Statoil) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Birgitta Gunnarssons Servicebutik Aktiebolag (Statoil) så sitter följande personer i styrelsen: , , Gunnarsson, Birgitta Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka detaljhandelsrörelse med bensin- och service handel,förvaltning av fast egendom, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.