Bolev Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva konsulting inom medicinvetenskapliga området samt förvaltning av skogs- och lantbruksfastighet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bolev Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sävsjö så är Bolev Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 1986-08-12 så skapades Bolev Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bolev Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bolev Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556279-6077 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sävsjö.

Just nu är Bolev Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Bolev Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0382-10307 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bolev Aktiebolag är Levander, Bo Einar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Levander, Ruth Margareta Boosdotter som är född 1942 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Sandgren, Boris Caleb Leonard som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .