Wikström El Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Wikström El Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Wikström El Aktiebolag finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wikström El Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Wikström El Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Wikström El Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wikström El Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mejensjög. 4, 576 35, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0382-10025.

Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Wikström El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wikström El Aktiebolag har idag 556269-6103 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wikström El Aktiebolag

Bolaget skall utföra elektriska installationer samt bedriva leasingverksamhet för fordon, medicinsk utrustning, motionsutrustning, kontorsmaskiner, träbearbetningsmaskiner, mobiltelefoner, grafisk utrustning samt solarier dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller lagen om kreditaktiebolag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Wikström El Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikström, Ulf Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Krohn, Gabriele Jenny som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .