KJ:s Chark Aktiebolag

Jönköpings län

Information

KJ:s Chark Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som KJ:s Chark Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KJ:s Chark Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1987-12-09.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KJ:s Chark Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-20777.

Sävsjö arbetar för att verksamheter som KJ:s Chark Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KJ:s Chark Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av charkuteriprodukter och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KJ:s Chark Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till KJ:s Chark Aktiebolag och det är följande personer, Keinvall, Håkan Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindsten, Maria Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KJ:s Chark Aktiebolag är 556257-2734.