Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Sävsjö finns det ett Aktiebolag som heter Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag i Jönköpings län. Sävsjö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1984-06-06 så har Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rörviks Gård, 570 01, Rörvik. Vi ni istället prata med Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på 0382-21359.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Lars-Erik Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Annita Ulla-Maj som är född 1951 och har titeln Suppleant, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Annita Ulla-Maj -Karlsson, Lars-Erik Börje .

Lars-Erik Karlssons Åkeri Aktiebolag har 556239-6407 som sitt organisationsnummer.