Sävsjö Veterinärklinik AB

Jönköpings län

Information

Sävsjö Veterinärklinik AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Sävsjö Veterinärklinik AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sävsjö Veterinärklinik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sävsjö Veterinärklinik AB har haft sedan 1994-01-01. Sävsjö Veterinärklinik AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sävsjö Veterinärklinik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sibbarp, 576 91, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0382-61142.

Sävsjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sävsjö Veterinärklinik AB Privat, ej börsnoterat.

Sävsjö Veterinärklinik AB har idag 556229-8421 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wejdmark, Carl Olof Håkan -Wejdmark, Eva Gunilla är den som för stunden ansvarar för Sävsjö Veterinärklinik AB

Bolaget skall bedriva veterinärpraktik, konsultverksamhet inom det företagsekonomiska området, bokföringsverksamhet, avel, träning och försäljning inom hund och hästsektorn, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

I Sävsjö Veterinärklinik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wejdmark, Eva Gunilla som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wejdmark, Carl Olof Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wejdmark, Ann-Katrin Linnéa som är född 1977 och har titeln Suppleant, Wejdmark, Henrik Olof Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.