Argentum Försäljnings AB

Jönköpings län

Information

556221-3974 är organisationsnummer för företaget Argentum Försäljnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Argentum Försäljnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Argentum Försäljnings AB finns i.

Argentum Försäljnings AB har varit registrerat sedan 1982-10-07 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Argentum Försäljnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Argentum Försäljnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Argentum Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Argentum Försäljnings AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Björkängsg. 16, 576 32, Sävsjö

Bolaget skall driva försäljning av monteringsfärdiga trähus och byggprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Argentum Försäljnings AB och det är Bergkvist, Nils Jan Ingvar som är född 1940 och har titeln VD, Bergkvist, Nils Jan Ingvar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Kristina Märta Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor