Lida Entreprenad i Lammhult AB

Jönköpings län

Information

556220-3538 är organisationsnummer för företaget Lida Entreprenad i Lammhult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lida Entreprenad i Lammhult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Lida Entreprenad i Lammhult AB finns i.

Lida Entreprenad i Lammhult AB har varit registrerat sedan 1982-09-08 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lida Entreprenad i Lammhult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Lida Entreprenad i Lammhult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lida Entreprenad i Lammhult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lida Entreprenad i Lammhult AB så kan ni göra det på telefon genom 0382-25025 eller genom brev på följande adress:
Söndra , 570 02, Stockaryd

Bolaget skall bedriva skogsgallringsuppdrag, grus- och maskin- transporter, mark, schakt, planering och vägarbeten, handel med maskiner och fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lida Entreprenad i Lammhult AB och det är Sjöstrand, Thomas Seved Anselm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Thomas Per Bernhard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Susanne Eva Marie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sterner, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,