Smålandsvillan Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556210-9651 är organisationsnummer för företaget Smålandsvillan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smålandsvillan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Smålandsvillan Aktiebolag finns i.

Smålandsvillan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-07-07 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smålandsvillan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Smålandsvillan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Smålandsvillan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Olsson, Mikael Arne i förening med -Karlsson, Karl Jonas Christian Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Smålandsvillan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0382-34550 eller genom brev på följande adress:
Växjöv., 570 03, Vrigstad

Bolaget ska driva tillverkning och försäljning av byggnads- material, snickerier samt monteringsfärdiga trähus och småhus- entreprenader samt att köpa, sälja och förvalta fast egendom och idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Smålandsvillan Aktiebolag och det är Olsson, Mikael Arne som är född 1960 och har titeln VD, Olsson, Mikael Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, David Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Jonas Christian som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Åkervall, Hans Lennart som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor