Wikströms Elteknik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Wikströms Elteknik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Wikströms Elteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Wikströms Elteknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556210-5881.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0382-13280 alternativt besöka eller skicka post till Wikströms Elteknik Aktiebolag på följande adress Brädgårdsg. 10, 576 33, Sävsjö.

Wikströms Elteknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Wikströms Elteknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wikström, Axel Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant , Wikström, Lilly Gunilla Lise-Lotte som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektrisk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.