Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Sävsjö finns det ett Aktiebolag som heter Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag i Jönköpings län. Sävsjö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1979-02-05 så har Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svetsareg., 576 33, Sävsjö. Vi ni istället prata med Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag så kan ni göra det på 0382-67260.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och uthyrning av släpfordon och byggmaskiner, industrimontage, utföra svetsnings- och plåtarbeten samt reparations- och underhållningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Korzonek, Stefan Tyko som är född 1956 och har titeln VD, Korzonek, Stefan Tyko som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Peter Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallentinson, Sven Börge Sigfrid som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Leif Conny Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBergh, Karl Peter som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Korzonek, Stefan Tyko -Svensson, Peter Henry .

Sävsjösläpet och Industrimontage Aktiebolag har 556199-2081 som sitt organisationsnummer.