Sävsjö Transport Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Sävsjö Transport Aktiebolag är ett bolag som finns i Sävsjö. I Sävsjö Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arbin, Anders Hugo Stefan som är född 1954 och har titeln VD, Arbin, Anders Hugo Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Axeheim, Lars Axel Olow som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axeheim, Mats Håkan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Ingvar Evert Gustav som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Thord Anders Eskil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotAxeheim, Ulf Göran Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Klas Åke Sören som är född 1945 och har titeln Suppleant, Petersson, Kjell Roger Frans som är född 1947 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKöllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln RevisorSjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln RevisorAlfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantHolmström, Peter Sören som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sävsjö Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sävsjö Transport Aktiebolag på telefon 0382-12340.

Bolaget skall bedriva godsbefordran i yrkesmässig trafik, idka annan därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

Idag är Sävsjö Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sävsjö Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sävsjö Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sävsjö Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sävsjö Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Axeheim, Lars Axel Olow -Axeheim, Mats Håkan Lennart i förening med en av -Sandahl, Ingvar Evert Gustav -Sandahl, Thord Anders Eskil Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sävsjö Transport Aktiebolag har 556193-4810 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.