Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1975-03-11. Men sedan 1975-01-01 så har Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bangårdsg. 7, 570 02, Stockaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-20720.

Sävsjö arbetar för att bolag som Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av träprodukter avsedda för sjukvårds- och rehabiliteringsändamål samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag och det är följande personer, Sjöberg Wärn, Monica Lilian E som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Märta Linnea Ingegärd som är född 1929 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Träprodukter, Lilian Sjöberg Aktiebolag är 556189-3107.