Hultsjö Transport Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Hultsjö Transport Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Hultsjö Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hultsjö Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hultsjö Transport Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1972-07-26. Men sedan 1976-01-01 så har Hultsjö Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hultsjö, 576 92, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hultsjö Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-40115.

Sävsjö arbetar för att företag som Hultsjö Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hultsjö Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall idka åkerirörelse samt handel med trävaror, sågverksmaskiner, bilar och byggnadsmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hultsjö Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hultsjö Transport Aktiebolag och det är följande personer, Lundgren, Per Olof Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Inga Karin Ann-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hultsjö Transport Aktiebolag är 556167-3046.