Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-03-30. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag ska trivas.

Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med trävaror, maskiner, bilar och byggnadsmaterial och utföra transporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-40120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lundgren, Inga Karin Ann-Marie -Lundgren, Per Olof Christer.

De som är på något sätt har med Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag är Lundgren, Per Olof Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Inga Karin Ann-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Lundgrens Trävaru & Maskinaffär Aktiebolag har 556145-2979 som sitt organisationsnummer.