Allan Hägg Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Allan Hägg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Allan Hägg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Allan Hägg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556141-0134.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0382-22044 alternativt besöka eller skicka post till Allan Hägg Aktiebolag på följande adress Portaryd, 360 30, Lammhult.

Allan Hägg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Allan Hägg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hägg, Birger Allan Sigvard som är född 1920 och har titeln Suppleant , Hägg, Lisa Ester Margareta som är född 1929 och har titeln Suppleant , Hägg, Sivert Kjell Erik som är född 1954 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handels- och reparationsverkstadsrörelse inom cykel- och motorbranschen, samt utföra skogstjänster i mindre omfattning och därmed förenlig verksamhet.