G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 13, 570 02, Stockaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0382-20076.

Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag har idag 556139-8479 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva snickerifabriksrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet

I G. Magnussons Snickerifabrik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Lennart Bo Gösta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Britt Maria Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bergljung, Åsa Margareta som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .