Sävsjö Trähus Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Sävsjö Trähus Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Sävsjö Trähus Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sävsjö Trähus Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sävsjö Trähus Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-12-09. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sävsjö Trähus Aktiebolag ska trivas.

Sävsjö Trähus Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av monteringsfärdiga trähus samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sävsjö Trähus Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sävsjö Trähus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Sävsjö Trähus Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-61660.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björk, Sven Peter -Svensson, Peter Henry.

De som är på något sätt har med Sävsjö Trähus Aktiebolag är Björk, Sven Peter som är född 1959 och har titeln VD, Björk, Sven Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Peter Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallentinson, Sven Börge Sigfrid som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bergh, Karl Peter som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Sävsjö Trähus Aktiebolag har 556121-5467 som sitt organisationsnummer.