Turboflame Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sävsjö och Turboflame Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Turboflame Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Turboflame Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Turboflame Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-06-05. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där företaget finns i jobbar för att företag som Turboflame Aktiebolag ska trivas.

Turboflame Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av oljebrännare och värmeteknisk utrustning ävensom idka därmed sammanhängande installations- och serviceverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Turboflame Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Turboflame Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Turboflame Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-13585.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bjerhag, Sven Axel Torny -Saedén, Carl Per-Åke.

De som är på något sätt har med Turboflame Aktiebolag är Saedén, Carl Per-Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bjerhag, Sven Axel Torny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerhag, Siri Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Saedén, Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Turboflame Aktiebolag har 556117-5125 som sitt organisationsnummer.