Ekboms i Sävsjö AB

Jönköpings län

Information

I Sävsjö finns det ett Aktiebolag som heter Ekboms i Sävsjö AB. Det finns flera bolag som liknar Ekboms i Sävsjö AB i Jönköpings län. Sävsjö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1968-05-08 så har Ekboms i Sävsjö AB varit registrerat. Idag är Ekboms i Sävsjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Ekboms i Sävsjö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Järnvägsg. 2, 576 35, Sävsjö. Vi ni istället prata med Ekboms i Sävsjö AB så kan ni göra det på 0382-92550.

Bolaget skall driva handel med byggmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, John Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ekboms i Sävsjö AB har 556116-9201 som sitt organisationsnummer.