Sävjo Plastic AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tillbehör till cyklar och mopeder samt formsprutning av plast samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sävjo Plastic AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sävsjö så är Sävjo Plastic AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 1967-03-13 så skapades Sävjo Plastic AB och företaget är har F-skattsedel Sävjo Plastic AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sävjo Plastic AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556109-0126 är organisationsnummret för företaget som finns i Sävsjö.

Just nu är Sävjo Plastic AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Sävjo Plastic AB så går det att nå dem via telefon på 0382-12270 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sävjo Plastic AB är Asterhed, Bo Tommy som är född 1960 och har titeln VD, Asterhed, Bo Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Sven Christer Urban som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Arne Gunnar Waldemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Olle Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotLandén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .