Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader är ett av många bolag som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1966-05-09. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till 576 80 Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-15200.

Sävsjö arbetar för att bolag som Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget ska inom Sävsjö kommun bygga och förvalta industri- och hantverksfastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även erbjuda lokaler till tjänsteföretag.

Firmatecknare för Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hjälmeby, Ulf Stefan -Widestadh, Bo Gösta Christer Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader och det är följande personer, Widestadh, Bo Gösta Christer som är född 1950 och har titeln Extern VD, Hjälmeby, Ulf Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, John Allan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Årevall, Evert Arne Roland som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot.Gill, Helena Monica som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan-Erik Ingmar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kraft, Sven Gösta Ragnar som är född 1952 och har titeln Suppleant.Sjögren, Björn Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant.Wihrén, Alf Harald Inge som är född 1949 och har titeln Suppleant.Köllerström, Dag Magnus som är född 1960 och har titeln Revisor.Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant.Pettersson, Egron Kennerth som är född 1938 och har titeln Lekmannarevisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Sävsjö Industribyggnader är 556103-8539.