Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst.

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. är ett av många verksamheter som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1966-02-17. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torslundsg. 1, 576 31, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-61531.

Sävsjö arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst.. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall utföra värme,- vatten- och sanitetsinstallationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Gunvor Anna-Greta -Eriksson, John Rune Kurt -Eriksson, Jonny Rune Bo.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. och det är följande personer, Eriksson, John Rune Kurt som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jonny Rune Bo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gunvor Anna-Greta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Sävsjö Rörtjänst. är 556102-5742.