Rex i Rörvik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Rex i Rörvik Aktiebolag är ett bolag som finns i Sävsjö. I Rex i Rörvik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyberg, Paul Ingvar Samuel som är född 1927 och har titeln VD, Nyberg, Paul Ingvar Samuel som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Lars Henrik Esbjörn som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Paul Birger Natanael som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Landén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rex i Rörvik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rex i Rörvik Aktiebolag på telefon 0382-21084.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rex i Rörvik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rex i Rörvik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rex i Rörvik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rex i Rörvik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rex i Rörvik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Rex i Rörvik Aktiebolag har 556083-8202 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.