Holst Åkeri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Holst Åkeri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sävsjö här finns det många olika Aktiebolag. Holst Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Sävsjö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Holst Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556069-3805.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0382-10400 alternativt besöka eller skicka post till Holst Åkeri Aktiebolag på följande adress Brädgårdsg. 13, 576 33, Sävsjö.

Holst Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Holst Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Ekström, Anders Jan Folke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ekström, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant . , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva åkerirörelse, gräv- och schaktningsarbeten, försäljning av grus, värdepappersförvaltning, samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.