Aktiebolaget Bygg-Element

Jönköpings län

Information

556065-1258 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Bygg-Element. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Bygg-Element är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Aktiebolaget Bygg-Element finns i.

Aktiebolaget Bygg-Element har varit registrerat sedan 1957-07-10 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Bygg-Element så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget Bygg-Element är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bygg-Element är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bygg-Element så kan ni göra det på telefon genom 08-7165146 eller genom brev på följande adress:
Fiskarbacken 6, 131 50, Saltsjö-duvnäs

Bolaget skall idka försäljning av byggnadsmaterial, tillverka och försälja monteringsfärdiga trähus, samt driva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Bygg-Element och det är Andersson, Kurt Gunnar Karl-Anders som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindegren, Jon Anders Kurtsson som är född 1958 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor,