Johan Claesson Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse och idka försäljning av trävaror samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johan Claesson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sävsjö så är Johan Claesson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 1956-10-03 så skapades Johan Claesson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Johan Claesson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Johan Claesson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556063-7398 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sävsjö.

Just nu är Johan Claesson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Johan Claesson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0382-20630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johan Claesson Aktiebolag är Claeson, Lars-Johan Curt Kennerth som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klasson Wämmerfors, Claes S Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Claeson, Karin Alva Iris som är född 1938 och har titeln Suppleant, Klasson, John Rune Lennart Finn-Aron som är född 1928 och har titeln Suppleant, Landén, Mats Josef som är född 1952 och har titeln Revisor, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .