Trelleborg Savsjo AB

Jönköpings län

Information

Trelleborg Savsjo AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Sävsjö som är den kommunen där Trelleborg Savsjo AB finns. I Sävsjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trelleborg Savsjo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Trelleborg Savsjo AB har haft sedan 1994-01-01. Trelleborg Savsjo AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Trelleborg Savsjo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjärtlandav. 17, 576 33, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0382-67680.

Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Trelleborg Savsjo AB Privat, ej börsnoterat.

Trelleborg Savsjo AB har idag 556056-2620 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Avallone, Fulvio -Hilleskog, Susanna -Sjöberg, Cecilia Britt-Marie -Valdmaa, Per Harry Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Trelleborg Savsjo AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning inom fälgbranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Trelleborg Savsjo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Cecilia Britt-Marie som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Valdmaa, Per Harry som är född 1951 och har titeln VD, Valdmaa, Per Harry som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Avallone, Fulvio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hilleskog, Susanna som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorKarlsson, Rolf Olov Anders som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .