Aktiebolaget Orwak

Jönköpings län

Information

556055-2407 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Orwak. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Orwak är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sävsjö som är den kommunen som Aktiebolaget Orwak finns i.

Aktiebolaget Orwak har varit registrerat sedan 1951-02-20 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Orwak så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Aktiebolaget Orwak är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sävsjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Orwak är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Orwak så kan ni göra det på telefon genom 0382-15700 eller genom brev på följande adress:
Svetsareg. 4, 576 33, Sävsjö

Bolaget skall driva konstruktion, tillverkning och försäljning av avfallskomprimatorer och annan utrustning för avfallshantering, samt bedriva teknisk produktutveckling, förvalta patent och varumärken. Dessutom förvalta fastigheter och bedriva leasingsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Orwak och det är Ek, Leif Stefan som är född 1969 och har titeln VD, Ek, Leif Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ranstrand, Hans Stefan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sundqvist, Bertil Conny som är född 1959 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor