Rekond & Allservice Anders Johansson

Jönköpings län

Information

Rekond & Allservice Anders Johansson är ett bolag som finns i Sävsjö. I Rekond & Allservice Anders Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Gösta Anders Sören som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rekond & Allservice Anders Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rekond & Allservice Anders Johansson på telefon 0382-12326.

Rekonditionering av fordon, allservice inom bygg- entreprenad såsom målning, lättare snickerier, transporter, hantlangning. Lager arbete, rengöring av interiörer i bilar, båtar och bussar.

Idag är Rekond & Allservice Anders Johansson av bolagstypen Enskild firma.

Rekond & Allservice Anders Johansson är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rekond & Allservice Anders Johansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Rekond & Allservice Anders Johansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rekond & Allservice Anders Johansson så är det följande:

Rekond & Allservice Anders Johansson har 520424-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.