Bodefälts Bilservice

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sävsjö och Bodefälts Bilservice är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Bodefälts Bilservice är ett av dem. Statusen för Bodefälts Bilservice är att Bolaget är aktivt.

Bodefälts Bilservice är ett Enskild firma och skapades 1985-10-31. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där företaget finns i jobbar för att företag som Bodefälts Bilservice ska trivas.

Bodefälts Bilservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bodefälts Bilservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Bodefälts Bilservice och det finns flera företag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Bodefälts Bilservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-30948.

.

De som är på något sätt har med Bodefälts Bilservice är Bodefält, Bengt Gunnar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bodefälts Bilservice har 511018-XXXX som sitt organisationsnummer.