Lasse's Feskehörna

Jönköpings län

Information

500426-XXXX är organisationsnummer för företaget Lasse's Feskehörna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasse's Feskehörna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sävsjö som är den kommunen som Lasse's Feskehörna finns i.

Lasse's Feskehörna har varit registrerat sedan 2006-10-27 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasse's Feskehörna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Lasse's Feskehörna är och det finns flera bolag i Sävsjö som också är .

Firmatecknare för Lasse's Feskehörna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lasse's Feskehörna så kan ni göra det på telefon genom 0382-10533 eller genom brev på följande adress:

Handel med fiskeredskap.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasse's Feskehörna och det är Karlsen, Lars Georg som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,