Sävsjö Metallåtervinning

Jönköpings län

Information

390409-XXXX är organisationsnummer för företaget Sävsjö Metallåtervinning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sävsjö Metallåtervinning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sävsjö som är den kommunen som Sävsjö Metallåtervinning finns i.

Sävsjö Metallåtervinning har varit registrerat sedan 1990-02-13 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sävsjö Metallåtervinning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

Sävsjö Metallåtervinning är och det finns flera bolag i Sävsjö som också är .

Firmatecknare för Sävsjö Metallåtervinning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sävsjö Metallåtervinning så kan ni göra det på telefon genom 0418-436780 eller genom brev på följande adress:

Handel med skrot och metaller.

Det finns olika personer som har en koppling med Sävsjö Metallåtervinning och det är Gustavsson, John Weimer Rutger som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,