Curts VVS-Service

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sävsjö och Curts VVS-Service är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Curts VVS-Service är ett av dem. Statusen för Curts VVS-Service är att Bolaget är aktivt.

Curts VVS-Service är ett Enskild firma och skapades 1975-04-23. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där företaget finns i jobbar för att företag som Curts VVS-Service ska trivas.

Curts VVS-Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sävsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Installationsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Curts VVS-Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Curts VVS-Service och det finns flera företag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Curts VVS-Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-21264.

.

De som är på något sätt har med Curts VVS-Service är Andersson, Kurt Lennart Görgen som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Curts VVS-Service har 300418-XXXX som sitt organisationsnummer.