Höglandsnytt Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

969722-2835 är organisationsnummer för verksamheten Höglandsnytt Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Höglandsnytt Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sävsjö som är den kommunen som Höglandsnytt Kommanditbolag finns i.

Höglandsnytt Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-10-19 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Höglandsnytt Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

Höglandsnytt Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sävsjö som också är .

Firmatecknare för Höglandsnytt Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Höglandsnytt Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0382-13600 eller genom brev på följande adress:
Semaforv. 10, 576 36, Sävsjö

Produktion av nyhetstidning på nätet webben.

Det finns olika personer som har en koppling med Höglandsnytt Kommanditbolag och det är Grönwald, Rolf Ivan som är född 1932 och har titeln Komplementär, Grönwald, Georg Rolf Iwan som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, Grönwald, Siv Edit Ingegerd som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare,