Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

969708-5752 är organisationsnummer för bolaget Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sävsjö som är den kommunen som Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag finns i.

Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-02-18 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Sävsjö som också är .

Firmatecknare för Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Djurgårdsg. 17, 576 32, Sävsjö

Tillverkning av patenterade prototyper inom fordonsindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Enocson Energi Teknik i Kronoberg Kommanditbolag och det är Enoksson, Åke Jerker Vallentin som är född 1948 och har titeln Komplementär, Strånge, Anders Harry som är född 1939 och har titeln Kommanditdelägare,