Saras Spanien Import Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sävsjö och Saras Spanien Import Kommanditbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Saras Spanien Import Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Saras Spanien Import Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Saras Spanien Import Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2002-06-20. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där företaget finns i jobbar för att företag som Saras Spanien Import Kommanditbolag ska trivas.

Saras Spanien Import Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-14. I Sävsjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import av spanska hästar med försäljning i Sverige.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Saras Spanien Import Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-14.

Idag är Saras Spanien Import Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Saras Spanien Import Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0226-66079.

Bolaget tecknas av komplementären ensam..

De som är på något sätt har med Saras Spanien Import Kommanditbolag är Nilsson, Sara som är född 1979 och har titeln Komplementär, Nilsson, Gert Emanuel som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

Saras Spanien Import Kommanditbolag har 969686-5006 som sitt organisationsnummer.