Jonassons Snickerier Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Jonassons Snickerier Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sävsjö. Det är nämligen den kommunen som Jonassons Snickerier Handelsbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jonassons Snickerier Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Jonassons Snickerier Handelsbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1984-11-15. Men sedan 1985-01-01 så har Jonassons Snickerier Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hjärtlandav. 6, 576 33, Sävsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonassons Snickerier Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0382-10202.

Sävsjö arbetar för att verksamheter som Jonassons Snickerier Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jonassons Snickerier Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Jönköpings län.

Snickerirörelse.

Firmatecknare för Jonassons Snickerier Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonassons Snickerier Handelsbolag och det är följande personer, Jonasson, Gustaf Emil Stig som är född 1923 och har titeln Bolagsman, Jonasson, Gustav Stefan Tord som är född 1961 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Jonassons Snickerier Handelsbolag är 916522-4008.