Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening

Jönköpings län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom försäljning av hud- samt friskvårdsbehandlingar, konsultation inom ekonomisk redovisning samt därmed förenlig verksamhet. Medlemmarna deltar med egen arbetsinsats.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Sävsjö så är Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Sävsjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sävsjö och i Jönköpings län. Redan 2006-11-20 så skapades Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening och verksamheten är har F-skattsedel Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening har haft det sedan 2007-01-04.

Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

769615-4926 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sävsjö.

Just nu är Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening och det finns många verksamheter som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0382-13010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Höglandets hud- och hälsoklinik ekonomisk förening är Johansson, Christer Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Jan Erik Reidar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjälmeby, Anna Kristina som är född 1969 och har titeln Suppleant, .