Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet

Jönköpings län

Information

Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet är ett företag som finns i Sävsjö. I Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alderhammar, Ing-Marie Anna C som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Karl-Gustaf Gunnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultqvist, Karl Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Olof Kennert som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Liew, Carl-Gustav som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Blommefors, Claes Göran Anders som är född 1939 och har titeln SuppleantClaesson, Gillis Rolf Börje som är född 1939 och har titeln Suppleant, Melin, Paul Ragnar som är född 1932 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet på telefon 0382-13435.

Föreningen har till ändamål att äga och förvalta fast och lös egendom och därigenom söka framarbeta ekonomiska förutsättningar för Diakoniföreningen Sällskapet för Kristlig Kärleksverksamhet.

Idag är Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet av bolagstypen Ekonomisk förening.

Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alderhammar, Ing-Marie Anna C -Liew, Carl-Gustav

Understödsföreningen för Kristlig Kärleksverksamhet utan personlig ansvarighet har 727500-1282 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.