Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening

Jönköpings län

Information

I Sävsjö finns det ett Ekonomisk förening som heter Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening i Jönköpings län. Sävsjö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1948-06-19 så har Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Mejensjög. 2, 576 35, Sävsjö. Vi ni istället prata med Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening så kan ni göra det på 0382-14200.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska och kulturella intressen genom att tillhandahålla allmänna samlings- lokaler för förenings-, kultur-, utbildnings- och nöjesverksamhet samt bedriva förenings-, kultur-, utbildnings- och nöjes- verksamhet i lokalerna.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nööjd, Per-Anders Gotthard som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Celén, Karin Gunilla som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gill, Yvonne Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunilla Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Per Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Harald Bertil Erland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotSjögren, Björn Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vettefors, Per Bernt som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Björn Ivan som är född 1957 och har titeln SuppleantJönsson, Konrad Anders som är född 1980 och har titeln SuppleantRubensson, Annika Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Krantz, Per Anders -Nööjd, Per-Anders Gotthard .

Folkets Husföreningen i Sävsjö ekonomisk förening har 727500-0391 som sitt organisationsnummer.