Soffmannen i Sävsjö

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sävsjö och Soffmannen i Sävsjö är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Soffmannen i Sävsjö är ett av dem. Statusen för Soffmannen i Sävsjö är att Bolaget är aktivt.

Soffmannen i Sävsjö är ett Enskild firma och skapades 2005-11-25. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Sävsjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Soffmannen i Sävsjö ska trivas.

Soffmannen i Sävsjö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04. I Sävsjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av möbler, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Soffmannen i Sävsjö är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Soffmannen i Sävsjö och det finns flera verksamheter som är det idag i Sävsjö.

Vill man komma i kontakt med Soffmannen i Sävsjö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0382-12950.

.

De som är på något sätt har med Soffmannen i Sävsjö är Sjöberg, Karl Fredrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Soffmannen i Sävsjö har 681204-XXXX som sitt organisationsnummer.