Johans Mark & Anläggningsservice

Jönköpings län

Information

Johans Mark & Anläggningsservice är ett bolag som finns i Sävsjö. I Johans Mark & Anläggningsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Johan Evert som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johans Mark & Anläggningsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johans Mark & Anläggningsservice på telefon 0382-20020.

Anläggningsverksamhet med inriktning mot platt- och kullerstensläggning, muruppsättning, trädgårdsanläggning, trädgårdsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johans Mark & Anläggningsservice av bolagstypen Enskild firma.

Johans Mark & Anläggningsservice är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Sävsjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Johans Mark & Anläggningsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Johans Mark & Anläggningsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johans Mark & Anläggningsservice så är det följande:

Johans Mark & Anläggningsservice har 681024-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.