Zimra Sound

Jönköpings län

Information

650604-XXXX är organisationsnummer för företaget Zimra Sound. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zimra Sound är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sävsjö som är den kommunen som Zimra Sound finns i.

Zimra Sound har varit registrerat sedan 2007-05-31 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zimra Sound så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-07.

Zimra Sound är och det finns flera bolag i Sävsjö som också är .

Firmatecknare för Zimra Sound är följande:

Vill ni komma i kontakt med Zimra Sound så kan ni göra det på telefon genom 0382-20822 eller genom brev på följande adress:

Installation och uthyrning av ljud och musikanläggningar m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med Zimra Sound och det är Moberg, Ulf Lennart som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,